over

Over ons

Bij scents-online.com vinden wij het belangrijk dat iedereen lekker kan ruiken. Ons aanbod bestaat dan ook uit parfums die het mogelijk maken dat iedereen zijn of haar favoriete geurtje kan bestellen zonder daar te veel voor te betalen. Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden en merken aan te bieden waar geen hoge merkvergoedingen aan vastzitten. Daarnaast staat onze customer service altijd paraat om u advies te geven over welke geur het best bij u past.

Ons assortiment

scents-online.com staat voor een hoge diversiteit binnen het aanbod. Wij streven erna om aan iedere wens van de klant te voldoen. Dat houdt in dat wij ons assortiment continue uitbreiden en onze parfumsoorten op de vraag van de markt afstemmen. Wij bieden zowel eau de parfum als eau de toilette sprays aan op onze webshop. Eau de parfum kenmerkt zich door het hoge aantal geurbestanddelen die in de parfum opgenomen zijn.  Echter hebben onze eau de toilette geuren ook een aanzienlijk hoog aantal geurbestanddelen, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onderstaand een overzicht van de merken die in ons assortiment zitten. Mocht u tips of verzoeken hebben omtrent het aanbod van werken, aarzel dan niet en contacteer ons!

Creation Lamis
BN Parfums
NG Perfumes
Doral
Close 2
Tiverton
Linn Young
Omerta

Optimale customer service

Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven uw graag advies. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen via mail of WhatsApp. Ons streven is om alle contactaanvragen binnen 24 uur te behandelen zodat u snel bent voorzien van de gewenste informatie.

 

Daarnaast proberen wij alle orders zo spoedig mogelijk te verwerken in het belang van uw tevredenheid. Als u een parfum of geurtje besteld, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Wij proberen daarom de geurtjes op de dag van bestelling te verzenden. Wanneer u uw geurtje op werkdagen voor 14:00 besteld, heeft u binnen 1 tot maximaal 4 werkdagen uw bestelling in huis.

Historie

Scents-Online is opgericht in 2017 en is onderdeel van Jansen Innovations. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de parfumbranche. In 2017 zijn we gestart met online verkoop van parfum. We proberen onze webshop zo goed mogelijk te optimaliseren en zijn we continue op zoek naar hoe we alle wensen van onze klanten kunnen bewerkstelligen. Mocht u daarom tips of aanmerkingen hebben, dan horen wij dat graag.

Waarom scents-online.com

Betaalbare parfum en geuren voor iedereen
De expert in parfum en geuren
Snelle verzending (1-4 werkdagen)
Gratis verzending bij bestellingen boven €50,-
Optimale customer service

0

Wat zoekt u?